Hou je van gevarieerde (blaas)muziek? Zou je zelf willen spelen in een muziekvereniging? Kom dan gerust eens luisteren, bijv.  naar één van onze repetities van het het (jeugd)ensemble op dinsdagavond tussen 19:15 en 19:45 in zaal Boostenhof, gelegen aan de Heymansstraat 125 in Boekend.
Het plan is verder om de harmonie om te turnen naar een muziekvereniging met allerlei soorten instrumenten. Met een gitaar en keyboard ben je ook welkom. Wil je echter liever toetreden tot een klein blaasorkest, dan kan dat ook. Als we hiervoor voldoende leden wordt ook dit in gang gezet en zullen de repetities op dinsdagavond van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur gaan plaatsvinden. Het blaasorkest zal dan o.a. ondersteunen bij dorpsfestiviteiten.

Je kunt altijd eerst (max. 3 maanden) vrijblijvend proberen of het je bevalt. Na deze periode word je – indien je blijft – lid.

De contributie voor jeugdleden (t/m 18 jaar) en voor leden tot 21 jaar of voltijds studerende leden tot  27 jaar bedraagt momenteel €  55 per jaar (2019) (2020: € 57,50). Voor alle andere volwassenen bedraagt de contributie € 110 (2019) (2020: € 115). De lesgeldbijdrage bedraagt € 165 per jaar (2019) (2020: € 172,50). Leden die in opleiding zijn en die nog niet meespelen in de (jeugd)harmonie worden vrijgesteld voor de contributie.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op Marjo Saris: onze secretaris [secretaris @harmonieboekend.nl].