Onze vereniging verkeert in “zwaar weer”. We komen momenteel (jeugd)leden tekort.  Als gevolg hiervan kunnen wij zowel  Sintermerte als Sinterklaas niet muzikaal ondersteunen. Wat is er aan de hand?

In januari 2019 hebben we nog het 40 jarig bestaan gevierd en nu………
Wij zijn dringend op zoek naar muzikanten die samen met ons muziek willen maken.

Dat willen we op 2 manieren doen. Samen met onze leden hebben we besloten om een 2 stromenbeleid te maken.

Jeugdensemble
Enerzijds het jeugdensemble waarin een aantal jongeren muziek maken. Voor deze groep zoeken we de jeugd van Boekend die graag muziek maakt,  op welk instrument dan ook. Dit hoeft dus niet perse een blaasinstrument te zijn maar het mag b.v. ook gitaar, keyboard.  enz. zijn. Lijkt je dit leuk? Kom dan eens op dinsdagavond met je instrument kijken in “de Boos” . we repeteren van 19.15 uur tot 19.45…. Uiteraard mogen volwassenen ook meespelen.

Klein blaasorkest
Daarnaast willen we samen met onze andere leden een klein blaasorkest in het leven roepen, voor het maken van leuke , gezellige muziek,  Het ondersteunen van de dorpsfestiviteiten enz enz . we willen muziek maken waar je blij van wordt. En ook hier zoeken we nog muzikanten voor. Dus, wil je graag ongedwongen muziek maken kom ook op dinsdagavond kijken in “de Boos” het blaasorkest gaat repeteren/spelen van 20.00 uur tot 21.30 uur. Voel je welkom.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op Marjo Saris: onze secretaris [secretaris @harmonieboekend.nl].

(Jeugd)leden gezocht