Op 3 december 1978 werd tijdens een algemene ledenvergadering besloten om Harmonie Boekend op te richten.  Op 14 maart 1979 werd de akte van oprichting gepasseerd.
Kortom: we bestaan 40 jaar! Een prachtige mijlpaal die we niet ongemerkt aan jullie voorbij willen laten gaan.

De muzikanten van Harmonie Boekend, de dirigent en het bestuur nodigen u van harte uit voor het reünie-/jubileumconcert van Harmonie Boekend op zaterdag 26 januari a.s. Aanvang van dit feestelijk concert is 20.00 uur. Het concert vindt plaats in Gemeenschapshuis Boostenhof Heijmanstraat Boekend.

Entree is gratis!

Aan dit concert werken ook een aantal oud-leden mee. Het belooft een uniek concert te worden met een terugblik op 40 jaar Harmonie Boekend. Tussen de nummers door zal af en toe een mooie anekdote verteld worden. Maar niet alleen uw oren, ook uw ogen worden getrakteerd op een fantastische avond. Via een beamer zullen tijdens het concert diverse foto’s van de afgelopen 40 jaar de revue passeren.

De zaal, die onder andere met historisch materiaal is ingericht, is geopend vanaf 19.30 uur. Wij begroeten u met een feestelijk kopje koffie om ons 40-jarig bestaan te vieren.

Na het concert is er nog volop gelegenheid tot napraten met leden en oud-leden onder feestelijke klanken van  ” muziek vrinde”

Tot 26 januari!

Muzikanten, dirigent en bestuur Harmonie Boekend.

26 Januari 2019 – 20.00: 40-jarig jubileum-/reünieconcert in Boostenhof (zaal open vanaf 19.30) Entree gratis!