De Blerickse “Sjengenclub” heeft aangekondigd dat ze op zondag 11 maart om 14.30 in Boostenhof de Bronzen Sjeng uit gaan reiken aan onze voorzitter,  Marije van Knippenberg,  in Blerick en Boekend beter bekend als  “Marij van de Knip”.  Aansluitend aan deze uitreiking vindt een receptie plaats.

Uiteraard willen we als Harmonie Boekend bij deze bijzondere gebeurtenis aanwezig zijn om een serenade te brengen aan onze voorzitter. Omdat Marije sinds 1 december 2017 ook nog eens 12,5 jaar officieel lid is van Harmonie Boekend (en daarvoor ook al PR-functionaris was voor de Harmonie) willen we haar ook daarvoor op die middag in het zonnetje zetten.

Het artikel in de Blerickse Krant is hier te vinden: http://www.blericksekrant.com/Editie-2018/Nr-04-23-februari/

Voorzitter Marije van Knippenberg ontvangt Bronzen Sjeng