Hou je van gevarieerde blaasmuziek? Zou je zelf willen spelen in een harmonie? Kom dan gerust eens luisteren naar een van onze repetities op dinsdagavond tussen 19:15 en 21:00 in zaal Boostenhof, gelegen aan de Heymansstraat 125 in Boekend. in het eerste del repeteren ook jongere jeugdleden mee.)

Je kunt altijd eerst (max. 3 maanden) vrijblijvend proberen of het je bevalt. Na deze periode word je – indien je blijft – lid.

De contributie voor jeugdleden (t/m 18 jaar) en voor leden tot 21 jaar of voltijds studerende leden tot  27 jaar bedraagt momenteel €  55 per jaar (2018). Voor alle andere volwassenen bedraagt de contributie € 110. De lesgeldbijdrage bedraagt € 165 per jaar (2018). Leden die in opleiding zijn en die nog niet meespelen in de (jeugd)harmonie worden vrijgesteld voor de contributie.

Dankzij (gemeentelijke) subsidies, veel vrijwilligerswerk en bijdragen uit de gemeenschap (denk hierbij aan de oud-papier-actie op de eerste zaterdagmorgen van de maand) kunnen wij de contributie laag houden. We verwachten dat ieder volwassen lid zijn/haar steentje hierin bijdraagt door bijv. 1-2 x per jaar mee te helpen met oud papier ophalen en/of het bezorgen / ophalen van verjaardagskaarten/-enveloppen. Hulp van andere vrijwilligers (bijv. ouders) is altijd welkom.

In ruil voor het lidmaatschap wordt er niet alleen muziek gemaakt. Het jaar wordt altijd gestart met een nieuwjaarsborrel en ook is er een zomer(avond)activiteit. Voor de jeugd is er jaarlijks een jeugdactiviteit. Bekijk onze agenda als je een indruk wilt krijgen van de concerten die we zoal spelen. Af en toe worden serenades gebracht.

Het streven bij de muzieklessen is om zo snel mogelijk met echte muziekinstrumenten aan de slag te gaan. Omdat de toetredingsdrempel bij Harmonie Boekend lager ligt dan bij andere harmonieën of fanfares in de buurt is de kans dat je eerder in de grote groep meespeelt aanzienlijk groter. Op deze wijze kun je – vrij snel en op leuke manier – verder ontwikkelen naar een mooi niveau.
Het bestuur kan je informeren omtrent de vergoedingsmogelijkheden van lesgelden.

Ook als je reeds muzikant bent en graag mooie blaasmuziek speelt in harmonie – maar weinig tijd en/of behoefte hebt aan intensieve repetities – ben je bij Harmonie Boekend op het goede adres!

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen als nieuw lid! Anders ontmoeten we je graag een keertje op dinsdagavond bij de repetities tussen 19:15 en 21:15. (De jeugdharmonie repeteert tot  19:15 en de grote harmonie repeteert van 19:15 tot 21:15.